ukenru
u-dnipri-zavtra-den-zhaloby-za-zahyblymy-vnaslidok-udaru-rf

У Дніпрі завтра День жалоби за загиблими внаслідок удару рф

 • 15317 переглядiв

Завтра, 20 квітня, у Дніпрі оголошено Днем жалоби в пам'ять про жертв російського ракетного удару, в результаті якого загинули 8 людей, у тому числі 2 дітей.

Субота, 20  квітня, у Дніпрі оголошена Днем жалоби за загиблими внаслідок ракетних ударів рф. Про це заявив мер міста Борис Філатов у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі 

Як повідомляється, з метою вшанування пам'яті жертв трагедії, яка сталася 19.04.2024 внаслідок обстрілу російською федерацією Дніпропетровщини в обласному центрі 20 квітня оголошений День трауру. 

У цей день у Дніпрі будуть приспущені Державні Прапори України на будівлі Дніпровської міської ради, будинках і спорудах комунальних підприємств, установ та закладів міської ради.

Також рекомендовано підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності на території міста Дніпра долучитись до вшанування пам'яті загиблих та вивісити на будівлях Державні Прапори України з чорними стрічками.

Доповнення 

Наразі відомо про 8 загиблих у Дніпрі та Синельниковому, серед яких двоє дітей.  Лікарям вдалось врятувати 6-річного хлопчика, який отримав важкі поранення внаслідок ворожої атаки на Дніпропетровщину. 

За даними Офісу Генпрокурора, поранено 29 людей.