u-dnipri-zatrymano-pidozriuvanoho-u-vbyvstvi-iryny-farion-zelenskyi

У Дніпрі затримано підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон - Зеленський

 • 14898 переглядiв

18-річного підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон затримано в Дніпрі. Про це повідомив Президент Зеленський, підкресливши важливість розкриття цього злочину.

В Дніпрі затримали 18-річного підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон, повідомив Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

Щойно міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко доповів мені про затримання в Дніпрі підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон. Операція із затримання була дуже непростою. Протягом цих днів над розкриттям убивства працювали сотні фахівців Національної поліції України, СБУ та інших служб

- написав Зеленський.

За його словами, затримано 18-річного хлопця.

"Тривають необхідні слідчі дії та експертизи. Доручив міністру внутрішніх справ представити суспільству всі деталі", - повідомив Зеленський.

Доповнення

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Поліція має кілька версій вбивства мовознавиці Ірини Фаріон, включаючи громадську, політичну діяльність і особисту неприязнь. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу та не виключають "російський слід" у злочині.

Популярні

Новини по темі