u-derzhavnu-vlasnist-povernuto-rivnenskyi-avtoremzavod

У державну власність повернуто рівненський авторемзавод

 • 30223 переглядiв

Договір купівлі-продажу ДП 'Рівненський автомобільний ремонтний завод' вартістю 147 млн грн розірвано. Приватний покупець не виконав зобов'язань щодо погашення заборгованостей та розвитку підприємства.

Договір купівлі-продажу розірвано, власність ДП "Рівненський автомобільний ремонтний завод", вартістю більше 147 млн гривень. Пише УНН із посиланням на пресслужбу Рівненської обласної прокуратури. 

Деталі

Прокурори встановили, що підприємство не виплатило заборгованості ані з заробітної плати, ані перед бюджетом. Попередній контракт розірвано.

Рівненський авторемзавод повернули у власність держави.

Довідково

Нерухомість перейшла у власність приватного товариства у 2023 році, в результаті проведення аукціону з продажу об’єкта малої приватизації, за участю регіонального відділення ФДМУ по Рівненській та Житомирській областях.

В Одесі повернули державі пам'ятку архітектури вартістю 75 млн гривень27.07.24, 12:28

Покупець придбав Рівненський авторемзавод за 3 млн грн. Згідно з Договором, мав забезпечити економічний розвиток підприємства, погасити заборгованість із заробітної плати, зберегти робочі місця, залучити інвестиції та наповнювати бюджет.

Прокурорами було виявлено порушення відповідно зазначених зобов’язаностей. Прокуратура вжила заходів щодо захисту майнових інтересів в судовому порядку.

Після двох років судової тяганини: Вишнівецький палац на Тернопільщині повернули у власність держави28.05.24, 14:44

Ігор Тележніков

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти не зайшли в Торецьк на Донеччині - ОВА

     • 40878 переглядiв