u-chernivetskii-oblasti-superechka-mizh-troma-pidlitkamy-pererosla-u-biiku-postrazhdala-14-richna-divchyna

У Чернівецькій області суперечка між трьома підлітками переросла у бійку: постраждала 14-річна дівчина

 • 12073 переглядiв

У селі Берегомет дві 15-річні дівчини побили 14-річну через чутки та образи. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження та проводить роботу з учасниками конфлікту.

У селі Берегомет між трьома неповнолітніми дівчатами виникла бійка. Унаслідок конфлікту постраждала 14-річна буковинка. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області, пише УНН.

2 серпня до Вижницького районного відділу поліції звернулася жителька села Берегомет з повідомленням про те, що у її 14-річної онуки виник конфлікт з двома неповнолітніми дівчатами. За вказаним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Для з’ясування всіх обставин інциденту на місце події виїхали слідчо-оперативна група Вижницького РВП та співробітники ювенальної превенції. Поліцейські попередньо встановили, що напередодні, в селі Берегомет, між трьома неповнолітніми дівчатами виникла словесна суперечка, яка переросла в бійку. Під час конфлікту двоє 15-річних подруг завдали тілесних ушкоджень 14-річній буковинці.

Правоохоронці встановили, що мотивом такого вчинку стало нібито поширення потерпілою неправдивих чуток про матір однієї з дівчат та висловлювання образ.

Дізнавачі поліції внесли відомості про інцидент до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючою ознакою ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі ювенальні поліцейські проводять превентивну роботу з усіма учасниками конфлікту та їх батьками. За результатами досудового розслідування також буде надано правову оцінку ролі батьків у вихованні дітей.

Рада ухвалила законопроєкт щодо захисту дітей від булінгу не лише у школі06.06.24, 13:41

Популярні

Новини по темі

Вбивство Ірини Фаріон: суд залишив підозрюваного під вартою

 • 57331 переглядiв