ukenru
tsigankov-nazvav-maksimalnu-tsil-zbirnoyi-ukrayini-na-yevro-2020

Циганков назвав максимальну ціль збірної України на Євро-2020

 • 28204 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Півзахисник київського "Динамо" та збірної України Віктор Циганков поділився очікуваннями від виступу "синьо-жовтих" на Євро-2020. Слова футболіста наводить пресслужба УЄФА, передає УНН.

Цитата:

За словами гравця, українська збірна не входить до числа фаворитів турніру, але команда націлена поборотися за титул.

"Звичайно ж, найвищі (про очікування – ред.). Коли в дитинстві дивишся такі турніри, то лише мрієш брати в них участь як футболіст. Ну, і виграти теж. Я розумію, що збірна України в будь-якому випадку не є фаворитом, але ми їдемо на Євро-2020 не для того, щоб просто взяти участь. Природно, наша максимальна мета - виграти турнір. Наскільки у нас це вийде, будемо дивитися від гри до гри. Звичайно ж, для України в першу чергу важливо вийти з групи. Якщо вийде, то при хорошому жеребі ми цілком можемо домогтися чогось більшого. Я і вся команда в це віримо", - зізнався Циганков.

Доповнення

Циганков своїм голом у компенсований час врятував збірну України від поразки з Бахрейном в першому контрольному матчі в межах підготовки до Євро-2020 (1:1).

Два інших спаринги Циганков пропустив через проблеми з литковим м'язом. Його участь у матчі Євро-2020 з Нідерландами під питанням, хоча 23-річний вінгер докладає всіх зусиль, щоб встигнути відновитися.

Збірна України з футболу вирушила на Євро-2020. Чемпіонат Європи пройде з 11 червня по 11 липня. У групі C збірна України зіграє з Нідерландами, Австрією і Північної Македонією. Перший матч - 13 червня.

Українські Національні Новини

Спорт