tse-vidnosna-tsyfra-yaka-ne-povynna-vvodyty-kohos-v-omanu-lykhovii-pro-90-tysiachne-uhrupovannia-okupantiv-na-pivdni

“Це відносна цифра, яка не повинна вводити когось в оману”: Лиховій про 90 тисячне угруповання окупантів на півдні

 • 32264 переглядiв

Речник ОСУВ 'Таврія' пояснив, що 90 тис. російських військових на Запорізькому напрямку розосереджені на великій території. Вони виконують різні функції, тому ця цифра не повинна лякати.

На Запорізькому напрямку окупанти тримають 90 тис. військових, але це цифра відносна, яка не повинна вводити когось в оману, або жахати, адже напрямок великий. Ця кількість російських військовослужбовців розосереджена на значній території і, крім участі у наступальних діях, виконує тилові функції. Про це розповів речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Це відносна цифра, яка не повинна вводити когось в оману, або жахати, тому що Запорізький напрямок великий. Ця кількість російських військовослужбовців розосереджена на значній території і, крім участі у наступальних діях, виконує тилові функції. Ми ж розуміємо, що там у них була і залишається "лінія суровікіна", де росіяни тримали оборону свого часу. Зараз вони самі намагаються просуватися вперед. Тому 90 тис. російського контингенту - це відносна цифра, яку не треба боятися, лякатися. І те, що вона на 2 тис. збільшилася за останній місяць, це при таких співвідношеннях не критична цифра, тому що десь збільшилась, десь зменшилася

- сказав Лиховій.

Він зазначив, що вчора на Оріхівському напрямку наші захисники взяли в полон двох військовослужбовців з 291 гвардійського мотострілецького полку з Південного військового округу, який дислокується в селищі Борзой в Чеченській республіці.

Гості із сонячної Чечні були взяті в полон. Поповнили обмінний фонд. Загалом там проти наших воєю 58 російська армія угруповання військ "Днєпр". Це регулярний підрозділ Південного військового округу. Мотострілецькі переважно війська, які знищуються, і тому росіяни привозять туди поповнення через Маріуполь, через інші населені пункти зі сходу, де мають таку можливість

- додав Лиховій.

Нагадаємо

Сьогодні Лиховій повідомляв, що у Запорізькій області зосереджено близько 90 тис. російських військових. А втім, розвідка не виявляє ознак формування наступального угруповання ворога, тож бойові дії мають позиційний характер.

Популярні

Новини по темі

Яхта Медведчука перебуває під арештом – Офіс Генпрокурора

 • 37514 переглядiв