ukenru
tse-velychezna-mashyna-budanov-rozpoviv-pro-vplyv-rosiiskoi-propahandy

"Це величезна машина": Буданов розповів про російську пропаганду

 • 18368 переглядiв

За словами начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, Україна не зможе повністю знищити російську пропаганду через величезні фінансові та людські ресурси росії в багатьох країнах світу.

Україна не зможе повністю зруйнувати лінію російської пропаганди так як у росіян достатньо для цього як фінансових, так і людських ресурсів у багатьох країнах світу. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов на Третьому міжнародному форумі зі стратегічних комунікацій Kyiv Stratcom Forum 2024, передає УНН із посиланням на ГУР.

Що б ми з вами тут не робили ― ми не зможемо повністю зруйнувати лінію російської пропаганди. Вона все одно буде

- заявив Буданов.

За його словами, у росіян достатньо для цього як фінансових, так і людських ресурсів у багатьох країнах світу.

Це ж йде не тільки з рф, але й від їхніх агентів впливу в інших країнах. Це величезна машина, з величезною кількістю і медійного ресурсу; [наприклад], "раша тудей" ― тільки подивіться скільки офісів і в яких країнах. І це тільки видима частина. А скільки прихованого, скільки йде всього через начебто мистецтво й так далі

- заявив Буданов.

Також він звернув увагу, що у майже кожному російському фільмі, які в принципі, не пов’язані з війною, є хоч один момент пропаганди ворожнечі. 

Буданов розповів, чи зміниться щось для України, якщо зникне путін28.03.24, 15:27 • [views_0]