ukenru
trukhanov-peretvoriv-odesu-v-reklamniy-schit-deputat-miskradi-zafiksuvav-nezakonni-konstruktsiyi

"Труханов перетворив Одесу в рекламний щит": депутат міськради зафіксував незаконні конструкції

 • 19763 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Депутат Одеської міськради Володимир Корнієнко разом з колегами провів рейд по центру міста і зафіксував наявність понад 80 незаконних рекламних установок, яких немає на офіційних схемах. Ці борди - на центральних вулицях Одеси, передає УНН.

Цитата:

"Мер перетворив місто на суцільний рекламний борд. Сьогодні ми виявили понад 80 незаконних вивісок на Рішельєвській і Пушкінській, які не відповідають затвердженим схемам. Це дві вулиці. А якщо взяти масштаби міста, то за цією незаконною рекламою вже не видно всієї краси Одеси. Геннадій Леонідович, мало Вам псувати місто новобудовами, ще й незаконною рекламою підтвердимо?" - заявив Корнієнко.

Одесити також висловили невдоволення через перенасичення вулиць рекламними спорудами, деякі вивіски і борди небезпечні і в будь-який момент можуть завдати шкоди перехожим.

"У нас місто-герой Одеса! А через цю рекламу таке враження, що Хацапетовка якась", - обурилася одеситка Ольга Миколаївна.

Депутати мають намір продовжувати перевірки по всьому місту, щоб проконтролювати законність інших конструкцій.

Доповнення

В кінці травня Труханов виступив з річним звітом своєї діяльності, де одним з головних досягнень назвав оновлений вхід в зоопарк.

При цьому одесити стверджують, що мер займається рутинними питаннями, у той час, як їм на голови сипляться балкони і карнизи старих будинків, а берег Одеси забудовується незаконними будівлями.

Українські Національні Новини

Політика