ukenru
troie-viiskovykh-zahynuly-v-dtp-na-lvivshchyni-rozpochato-provadzhennia-dbr

Троє військових загинули в ДТП на Львівщині, розпочато провадження - ДБР

 • 33083 переглядiв

У Львівські області внаслідок зіткнення автомобіля з вантажівкою загинули троє військовослужбовців та одна цивільна особа; ДБР розслідує ДТП

На Львівщині сталася ДТП, у якій загинуло троє військовослужбовців та цивільна особа, обставини автоаварії розслідує Державне бюро розслідувань, повідомили у понеділок у ДБР, пише УНН.

Деталі

"Працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом трагічного ДТП у Львівській області. Через зіткнення легковика з вантажівкою загинуло четверо людей, троє з яких військовослужбовці", - ідеться у повідомленні ДБР.

Трагедія, як вказано, сталася 16 грудня близько 15:00 на автодорозі "Киів-Чоп" поблизу селища Сможе Стрийського району на Львівщині. Усі загиблі, як зазначається, перебували у легковому автомобілі, що належить одній з військових частин.

"За попередніми даними, військовий, який перебував за кермом автомобіля, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де в той момент рухалась вантажівка з автопричепом", - повідомили у ДБР.

Розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за участі військового транспорту (ч. 2 ст. 415 КК України). Встановлюються всі обставини трагедії, призначено експертизи.

08.12.23, 11:49 • [views_0]