troie-liudei-zahynuly-cherez-ataku-rf-na-kharkiv-piatero-poranenykh-kilkist-zhertv-mozhe-zrosty-politsiia

Троє людей загинули через атаку рф на Харків, п'ятеро поранених, кількість жертв може зрости - поліція

 • 19960 переглядiв

Після удару російських військ по Харкову загинуло троє людей, п'ятеро отримали поранення, а також спалахнула масштабна пожежа.

У Харкові внаслідок сьогоднішнього удару російських військ троє загиблих та п'ятеро поранених, сталася масштабна пожежа, кількість жертв та постраждалих може бути більшою. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов у середу у Facebook, пише УНН.

Троє загиблих та п'ятеро поранених, масштабна пожежа - росіяни знову вдарили по Харкову

- написав Болвінов.

Деталі

З його слів, ворог обстріляв місто близько 13 години - "пошкоджені восьмиповерхівка та виробничий цех в Холодногірському районі". "Пожежа охопила понад 1000 квадратних метрів. Звичайна типографія, цех з виробництва меблів і лакофарбової продукції", - зазначив він.

"Серед поранених працівники підприємства, двоє з них у важкому стані. Триває рятувальна операція та гасіння пожежі. На жаль, кількість жертв та постраждалих може бути більшою", - вказав Болвінов.

Він закликав людей перебувати в укриттях - зберігається загроза повторного обстрілу.

Нагадаємо

Раніше голова ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що російські війська завдали удару по одному з районів Харкова, під завалами можуть перебувати люди.

Мер Харкова Ігор Терехов вказував, що на місці сьогоднішнього ворожого удару у Харкові виникла велика пожежа, є постраждалі. Згодом Терехов уточнив, що п'ятеро людей отримали поранення в результаті російського удару по Харкову сьогодні.

Популярні

Новини по темі

У Харкові через атаку рф п'ятеро поранених - мер

 • 24699 переглядiв