ukenru
tri-lyudini-zaginuli-cherez-obval-budinku-na-sitsiliyi-sche-6-znikli-bezvisti

Три людини загинули через обвал будинку на Сицилії, ще 6 зникли безвісти

 • 16016 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. У результаті обвалу чотириповерхового на Сицилії в Італії загинуло 3 людини, ще 6 зникли безвісти. Про це УНН повідомляє з посиланням на AP.

Деталі

Влада заявила, що сьогодні на Сицилії пожежники під уламками багатоквартирного будинку, що обрушився, шукають шість зниклих безвісти після вибуху, викликаного витоком газу. Ще три людини загинули.

За словами пожежників, у будівлі проживала сім'я з дев'яти осіб. Лікарям вдалося врятувати двох. Серед них - молода жінка і 80-річна пенсіонерка. Останню госпіталізували з важкими переломами.

Серед зниклих безвісти - молода пара, яка чекає дитину. Під час обвалу жінка та її чоловік також перебували в приміщенні.

Повідомляється, що в результаті вибуху також були обрушені три інших будівлі, які, ймовірно, ще не були заселені, ще в трьох вибиті вікна.

Контекст

Сьогодні вночі стало відомо, що в сицилійській комуні Равануза в результаті вибуху газу обрушився чотириповерховий будинок. Попередньо повідомлялося про 12 зниклих безвісти.

Як зазначалося, в будинку вибухнула газова труба. Це призвело до виникнення пожежі і обвалення.

Пожежникам вдалося ліквідувати вогонь і стримати його поширення.

#Ravanusa#crollopalazzina: 100#vigilidelfuocoimpegnati nelle operazioni di soccorso con nucleo NBCR, team USAR, cinofili e esperti nella conduzione di mezzi movimento terra. Nella clip il sorvolo con i droni sull'area dell'intervento [#12dicembre12:15]pic.twitter.com/QNht1o13xc

— Vigili del Fuoco (@emergenzavvf)December 12, 2021

Українські Національні Новини

Новини Світу