ukenru
tramp-poradiv-zapitati-u-psikhiatra-pro-shansi-uorren-obratis-prezidentom-ssha

Трамп порадив запитати у психіатра про шанси Уоррен бути обраною президентом США

 • 10373 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Президент США Дональд Трамп вважає, що особистий психіатр сенатора Елізабет Уоррен (демократ від штату Массачусетс) дасть найбільш кваліфіковану відповідь на питання про її шанси перемогти на виборах глави держави у 2020 році. Про це Трамп заявив в інтерв'ю Fox News, передає УНН.

Уоррен раніше в понеділок опублікувала відеозвернення, після надання інформації про рішення сформувати комітет для вивчення можливості балотуватися на пост президента США в 2020 році.

“Подивимося, як у неї це вийде. Я бажаю їй всього хорошого, я б із задоволенням будемо воювати з нею (під час передвиборної кампанії — ред.)”, — заявив Трамп.

Йому було поставлено питання, чи вважає він, що сенатор дійсно вірить в можливість перемогти його на чергових виборах. “Цього я не знаю, вам доведеться запитати про це її психіатра”, — відповів президент США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп назвав Тіллерсона ледачим, як пекло й тупим, як каміння

Уоррен була переобрана на другий шестирічний термін сенатором від штату Массачусетс в листопаді 2018 у ході проміжних виборів до Конгресу. Вона здобула перемогу з більш ніж 60% голосів виборців.

Трамп не раз піддавав Уоррен критиці, вважаючи, що вона збрехала про наявність в її роду індіанців, через що він часто іронічно порівнював її з індіанської принцесою Покахонтас.

Вона заявляла, що її мати була частиною племені черокі і частиною племені Делавер, але не підтверджувала це документально. У відповідь на критику Трампа сенатор пройшла генетичну експертизу, щоб довести свою правоту. Результати тесту, проведеного професором Стенфордського університету і експертом в області генетики, показали, що в роду сенатора були індіанці, але при цьому більшість її предків були європейцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Д.Трамп викупив всі права на конкурс "Міс Всесвіт", щоб уникнути скандалу

Чергові вибори президента США пройдуть 3 листопада 2020 року.

Нагадаємо, Президент США Дональд Трамп вважає, що якби він провів боксерський поєдинок з главою російської держави Володимиром Путіним, то його критики вважали б його дії надто жорсткими.

Нагадаємо, напередодні виборів у президенти США у 2016 році газета The Washington Post опублікувала відеозапис, датований 2005 роком, на якій чути, як Трамп у бесіді з американським провідним Біллі Бушем дозволяє собі низку вульгарних і сексистських висловлювань.

Українські Національні Новини

Політика