tramp-i-zelenskyi-provely-telefonnu-rozmovu

Трамп і Зеленський провели телефонну розмову

 • 17215 переглядiв

Дональд Трамп повідомив про телефонну розмову з Володимиром Зеленським, назвавши її 'дуже хорошою'. Зеленський привітав Трампа з висуненням кандидатом у президенти США та засудив спробу вбивства.

Колишній очільник США та кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп у соцмережі Truth Social повідомив про телефонну розмову із Володимиром Зеленським, назвавши її "дуже хорошою", передає УНН.

Деталі

Ми з президентом України Зеленським сьогодні провели дуже гарну телефонну розмову. Він привітав мене з дуже успішним Національним з’їздом Республіканської партії та висуненням кандидатом у президенти Сполучених Штатів від Республіканської партії.

Він засудив жахливу спробу вбивства минулої суботи та зазначив, що американський народ об’єднується в дусі єдності в ці часи.

написав Дональд Трамп у соцмережі

Я вдячний президенту Зеленському за те, що він протягнув руку допомоги, тому що я, як ваш наступний президент Сполучених Штатів, принесу мир у світ і покладу край війні, яка коштувала стільки життів і спустошила незліченну кількість невинних сімей. Обидві сторони зможуть об’єднатися та домовитися про угоду, яка покладе край насильству та прокладе шлях до процвітання.

додав Трамп

Трамп зустрівся з директоркою Секретної служби після замаху - ЗМІ19.07.24, 14:49

Популярні

Новини по темі

Трамп і Зеленський провели телефонну розмову

 • 17215 переглядiв

У Києві прогриміли вибухи

 • 27462 переглядiв

Ірина Фаріон після замаху померла у лікарні

 • 12847 переглядiв

Начальника ТЦК на Донеччині затримано за вимагання хабаря

 • 29823 переглядiв

Ірині Фаріон провели операцію, лікарі борються за її життя

 • 14160 переглядiв

Росія обстріляла Сумщину 16 разів: 59 вибухів, загибла жінка

 • 28983 переглядiв