trahediia-v-okhtyrtsi-zapobizhnyi-zakhid-obrano-vodiiu-shcho-zbyv-6-richnoho-khlopchyka-pid-vplyvom-alkoholiu

Трагедія в Охтирці: Запобіжний захід обрано водію, що збив 6-річного хлопчика під впливом алкоголю

 • 16017 переглядiв

59-річний водій "Chevrolet Captiva" у стані алкогольного сп'яніння збив 6-річного хлопчика в Охтирці, що призвело до смерті дитини. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

У місті Охтирці обрано запобіжний захід 59-річному чоловікові, водію "CHEVROLET CAPTIVA", який в стані алкогольного сп'яніння скоїв наїзд на 6-річного хлопчика, що призвело до його смерті. Про це повідомляє Прокуратура Сумщини, передає УНН.

Деталі

У місті Охтирці обрано запобіжний захід 59-річному чоловікові, водію автомобіля "CHEVROLET CAPTIVA", який загинув 6-річний хлопчик. Рішенням суду за клопотанням слідчого та прокурора Охтирської окружної прокуратури від 17 липня 2024 року чоловікові обрано тримання під вартою без права на заставу.

Подія сталась 15 липня 2024 року близько 18:15 години на одній із вулиць міста. Водій авто допустив наїзд на дитину, яка гралась біля двору, після чого від'їхав з місця пригоди. На жаль, отримані хлопчиком травми виявилися фатальними.

Після оперативного втручання поліції водія встановлено і затримано. За результатами експертного обстеження встановлено, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння на момент пригоди.

Чоловіка підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування здійснює слідство Охтирського відділу поліції.

Трагедія на Сумщині: на воді загинув 13-річний хлопчик27.06.24, 20:32

Юлія Котвицька

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Президент США Джо Байден захворів на COVID-19

 • 88943 переглядiв