ukenru
terorysty-priamuvaly-do-kyieva-dlia-otrymannia-vynahorody-u-rf-zrobyly-cherhovu-fantastynu-zaiavu-pro-ataku-v-krokusi-ta-ukrainskyi-slid

Терористи прямували до Києва для отримання винагороди: у рф зробили чергову фантастину заяву про атаку в "Крокусі" та "український слід"

 • 32471 переглядiв

У рф стверджують, що підозрювані у скоєнні теракту в підмосковному Крокус Сіті Холі нібито прямували до Києва, щоб отримати "обіцяну винагороду".

У ск рф зробили чергову фантастичну заяву про "український слід" та теракт у підмосковному "Крокус Сіті Холлі". Цього року російські "правоохоронці" стрверджують, що обвинувачені нібито прямували до Києва для" отримання обіцяної їм винагороди", передає УНН.

Деталі

У ск рф заявили, що до кримінальної відповідальності притягнуто дев'ятого учасника організованої групи, йому пред'явлено звинувачення за п. "б" ч. 3 ст. 205 кк рф (вчинення організованою групою терористичного акту, що спричинило заподіяння смерті громадянам). За клопотанням слідства судом йому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

28.03.24, 19:30 • [views_0]

Російські "правоохоронці" зазначають, що обвинувачені у скоєнні теракту в початкових свідченнях, у ході подальших допитів та інших слідчих заходів за їх участю нібито повідомили, що їхні дії як на етапі підготовки, так і після збройного нападу в Крокус Сіті Холлі шляхом голосових повідомлень через месенджер Телеграм координував чоловік, який назвався ним під псевдонімом.

28.03.24, 17:31 • [views_0]

"За вказівкою координатора терористи після скоєння злочину на автомобілі поїхали у бік російсько-українського кордону для подальшого його перетину та прибуття до Києва для отримання обіцяної їм винагороди", - йдеться у черговій фантастичній заяві ск рф.

Щоправда хто обіцяв винагороду і чому її мали отримати саме в Києві у рф не пояснюють.

27.03.24, 21:16 • [views_0]

Крім того, російські "правоохоронці" зауважують, що перевіряють ймовірну причетність представників українських спецслужб до організації та фінансування теракту.

27.03.24, 20:49 • [views_0]