taki-dii-nabuvaiut-obertiv-i-budut-prodovzhuvatys-yusov-prokomentuvav-nichni-vybukhy-v-rf

Такі дії набувають обертів і будуть продовжуватись: Юсов прокоментував нічні вибухи в рф

 • 29490 переглядiв

Юсов прокоментував нічні вибухи в рф, вказавши, що такі дії набирають обертів і будуть продовжуватися.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов прокоментував нічні вибухи у рф, вказавши, що можна констатувати: такі дії набирають обертів і будуть продовжуватись. Про це він сказав в ефірі телемарафону у вівторок, пише УНН.

Деталі

"Ми можемо прокоментувати, що продовжується демілітаризація військових обʼєктів на території рф. Тобто, ті самі нафтобази, інші об'єкти – це військові обʼєкти, які використовує армія загарбника і кремлівський режим у військових цілях для забезпечення постачання окупаційного угруповання агресора в Україні. І цілком природно, що саме на цих об'єктах відбуваються дії, які ускладнюють продовження агресивної геноцидної війни проти України. Це те, що можна констатувати. Засоби ураження і про те, хто це робить – я думаю, що ми зможемо прокоментувати пізніше", - сказав представник ГУР.

Але те, що такі дії набирають обертів і будуть продовжені - ми можемо констатувати. Зрештою, для всіх з кожним днем все більше очевидно, що путін не просто веде, а привів війну вже до росії, і це відчуває кожен, хто дотичний до геноцидної війни проти України

- зазначив Юсов.

Доповнення

У ніч на 12 березня влада відразу семи російських регіонів повідомила про атаки дронів. У двох регіонах - орловській і нижньогородській областях - удари припали на нафтовий завод і нафтобазу.

РосЗМІ повідомляли, що на підприємстві АТ "Орелнефтепродукт" було пошкоджено резервуар об'ємом 2000 кубометрів з бензином, що призвело до витоку нафтопродуктів.

А на нафтопереробному заводі "НОРСИ" компанії "лукойл" у нижньогородській області рф - одному з найбільших нафтопереробних заводів росії - щонайменше половина переробки була зупинена через пошкодження.

Популярні

Новини по темі