sytuatsiia-z-vodopostachanniam-na-tot-luhanshchyny-krytychna

Ситуація з водопостачанням на ТОТ Луганщини – критична

 • 17035 переглядiв

Ситуація з водопостачанням на окупованих територіях Луганської області залишається критичною, особливо гострою є ситуація в Лисичанську, де окупаційна влада обіцяє відновити три фільтрувальні станції та систему водопостачання, але за 5 місяців лише демонтувала обладнання, залишивши такі райони, як Лутугинський, без води вже більше тижня.

Ситуація з водопостачанням на окупованих територіях залишається критичною, особливо в Лисичанську, де окупаційна влада обіцяє відновити функціонування трьох фільтрувальних станцій та водогін.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор в ефірі на каналі "Перший", передає кореспондент УНН.

Ситуація з водопостачанням – критична, фактично в усіх окупованих територіях. У Лисичанську окупаційна влада нарешті пообіцяла відновити три фільтрувальних станції та водогін, який вони хочуть зробити та поставити потужні станції по 24 тис. метрів квадратних на добу. Поки що, вже за 5 місяців були лише розбори того оснащення, яке прибувало, так само як і розібрали наше

- каже Лисогор.

За його словами, станом на зараз, більше тижня Лутугинський район на Луганщині перебуває без води. Все через те, що окупанти розпочали ремонт ще 2 місяці тому, а зараз воду відключили повністю.

Щодо води, то люди мають великі проблеми. Підвозу води мешканцям немає, лише ті, хто самі можуть то їдуть і набирають собі воду в тару

- додав Лисогор.

Нагадаємо

росія відправляє на окуповані населені пункти вчителів та лікарів із глибинок рф з низькою кваліфікацією. 

Популярні

Новини по темі

Ситуація з водопостачанням на ТОТ Луганщини – критична

 • 17035 переглядiв