ukenru
syly-ppo-znyshchyly-4-bezpilotnyky-pid-chas-nichnoi-operatsii-v-dnipropetrovshchyni

Сили ППО знищили 4 безпілотники під час нічної операції в Дніпропетровщині

 • 64219 переглядiв

Чотири безпілотники були збиті вночі у Дніпропетровській області, один з них спричинив пожежу на елеваторі, яку вдалося швидко загасити, а в Нікополі внаслідок атаки безпілотника було пошкоджено інфраструктурний об'єкт.

На Дніпропетровщині вночі знищено 4 безпілотники. Уламки одного з них спричинили пожежу на елеваторі, але вогнеборці швидко ліквідували загорання. У атаки дроном по Нікополю пошкоджено інфраструктурний об'єкт. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

У ніч на сьогодні на території Дніпропетровської області Сили протиповітряної оборони здійснили успішну операцію, збивши 4 безпілотники, 2 з яких в Дніпровському районі, а по одному - у Кам'янському та Криворізькому.

Уламки одного зі збитих безпілотників впали на територію елеватора, спричинивши пожежу. Однак вогнеборці оперативно зреагували та ліквідували загорання. На щастя, критичних руйнувань чи постраждалих серед місцевих мешканців не зафіксовано.

Також Червоногригорівську громаду, розташовану на Нікопольщині, було обстріляно з артилерії. Люди залишилися неушкодженими.

Проте ранком атака з боку окупантів продовжилася. Дрон-камікадзе був спрямований на Нікополь, у результаті чого був пошкоджений інфраструктурний об'єкт.

російські безпілотники прямують через Дніпропетровщину на північ30.03.24, 01:16 • [views_0]