ukenru
syly-oborony-pivdnia-voroh-pishov-na-10-shturmiv-na-livoberezhzhi-ta-bilia-robotynoho-i-verbovoho-ale-zaznav-vtrat-i-vidiishov

Сили оборони Півдня: ворог пішов на 10 штурмів на лівобережжі та біля Роботиного і Вербового, але зазнав втрат і відійшов

 • 25203 переглядiв

За минулу добу російські війська здійснили кілька невдалих спроб штурму позицій на півдні України, зазнавши втрат і відступивши на вихідні позиції, повідомляють у Силах оборони півдня України.

Російські війська за минулу добу здійснили 3 спроби штурмів на лівобережжі Дніпра на півдні та 7 - у районах Роботиного та поблизу Вербового Запорізької області, зазнавши втрат, відступили на вихідні позиції, повідомили у Силах оборони півдня України, пише УНН.

Деталі

"Ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій. За минулу добу здійснив 3 спроби штурмів на лівобережжі Дніпра та 7 - в районах Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції", - ідеться у повідомленні Сил оборони Півдня у Telegram.

"Наші бійці продовжують здійснюють комплексні заходи з утримання та укріплення позицій", - сказано у повідомленні.

Як вказано, в операційній зоні Сил оборони Півдня продовжується потужна щоденна контрбатарейна боротьба.

Окупанти, як повідомляється, не припиняють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційні удари, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів.

"Кораблі ворожого недофлоту у Чорному та Азовському морях відсутні. Ракетоносії з пунктів базування не виходили", - зазначається у повідомленні.

Ранковий масований пуск ракет рф: кораблі не були залучені – Гуменюк 21.03.24, 10:01 • [views_0]