syly-oborony-pivdnia-pidbyly-kater-rosiiskoi-drh-ta-sprostuvaly-zaiavy-voroha-pro-niby-to-zainiati-novi-platsdarmy

Сили оборони Півдня підбили катер російської дрг та спростували заяви ворога про ніби-то зайняті нові плацдарми

 • 28243 переглядiв

Українські військові знищили моторний човен російських диверсантів під час спроби підійти до правого берега Дніпра у Херсонській області, зірвавши їхню місію.

Сили Оборони прозвітували про знищення моторного човна російської ДРГ на Херсонщині, та спростували заяви окупаційної влади про нібито взяття плацдарму на правому березі Дніпра. Про випадок, що мав місце минулої ночі розповіли у телеграм-каналі Сили оборони Півдня, передає УНН.

Деталі

У пресслужбі Сил оборони Півдня розповіли, що російський моторний човен з диверсантами намагався підійти до правого берега Херсонщини в районі Антонівського мосту. Однак, під щільним вогнем українських захисників був змушений відійти.

Виконуючи диверсійно-розвідувальну місію, вони намагалися підійти до правого берега в районі Антонівського мосту. Під щільним вогнем Сил оборони України окупантський човник фієрично повторив долю російського флоту - втративши чверть своєї спроможності і наповненності, ретирувався до лівого берега знов.

– розповіли у відомстві.

Підрозділи з Сил оборони Півдня надійно тримають оборону правого берега. І не збираються поступатись зайнятими рубежами ворогу.

Натомість, сальдо за прикладом брехунця шойгу "зачистив" в своєму телеграм-каналі плацдарм  і зібрався туди повертатися. … Наші підрозділи надійно тримають оборони правого берега, а ворог у спробі здобути псевдо-перемогу до псевдо-виборів готовий втрачати, брехати, ганьбитися і гинути, аби задовольнити амбіції диктатора.

– додали в ОК «Південь»

росіяни наступають на семи напрямках, оперативна ситуація на сході та півдні України залишається складною - Генштаб13.03.24, 20:47

Популярні

Новини по темі

російська ракета прямує в бік Полтавської області

 • 26256 переглядiв