ukenru
sud-zavtra-rozglyane-apelyatsiyu-na-zapobizhniy-zakhid-prodanu

Суд завтра розгляне апеляцію на запобіжний захід Продану

 • 13292 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Київський апеляційний суд завтра розгляне скаргу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на ухвалу Солом’янського районного суду Києва, який обрав для колишнього в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Про це повідомили УНН у САП.

"Завтра апеляція по Продану. Засідання призначене на 10:30", - сказали в антикорупційній прокуратурі.

У САП додали, що просять у своїй скарзі застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і як альтернативу визначити заставу обсягом понад 89 млн грн.

Нагадаємо, 4 грудня Солом’янський районний суд міста Києва ухвалив застосувати до колишнього в.о. голови ДФС Мирослава Продана запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

САП у суді просила обрати Продану арешт з можливістю внесення застави у сумі 89 млн грн. 

САП склала повідомлення про підозру колишньому в.о. голови ДФС Мирославу Продану у незаконному збагаченні. Зокрема, його підозрюють у тому, що він, будучи ще заступником голови ДФС, набув у власність понад 89 млн грн, за які придбав дві квартири у елітній столичній новобудові вартістю 6,7 млн грн; два будинки в Туреччині вартістю 78 млн грн; три автомобілі представницького класу, загальною вартістю 3,4 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП