sud-obrav-zapobizhnyi-zakhid-dlia-eksrozvidnyka-chervinskoho

Суд відправив ексрозвідника Червінського під цілодобовий домашній арешт

 • 19011 переглядiв

Ексрозвіднику Роману Червінському обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у справі про хабар. Суд відмовив у проханні захисту про особисте зобов'язання та пропозиції взяти Червінського на поруки.

Ексрозвіднику Роман Червінському, який нещодавно вийшов під заставу, у справі про хабар обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це пише Суспільне із зали суду, передає УНН.

Деталі 

Прокурори просили для Червінського цілодобовий домашній арешт.

Своєю чергою захист просив обрати запобіжний захід у вигляді особистого зобовʼязання, а не цілодобового домашнього арешту. Адвокати аргументували це тим, що Червінський має пройти медогляд, крім того, він є діючим військовим.

На засіданні були присутні п’ятий президент Петро Порошенко, депутатки від "Європейської Солідарності" Ірина Геращенко та Вікторія Сюмар, а також колишній політвʼязень Володимир Балух. Усі вони були готові взяти Червінського на поруки, але суд відмовив у такому рішенні.

За словами Червінського і його адвоката Костянтина Глоби, йдеться про справу 2020 року. При цьому відео щодо імовірного хабарництва, яке виклали в інтернет, було записане незаконно, воно порізане та сфальсифіковане, заявляє строна захисту.

Нагадаємо

Напередодні, 17 липня, колишній розвідник Роман Червінський вийшов з Кропивницького слідчого ізолятора. За нього внесли у розмірі 9 мільйонів 84 тисяч гривень. 

Справу Червінського розглядатимуть у закритому режимі: допитають військове командування, зокрема Залужного21.06.24, 15:47

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі