ukenru
sud-na-luganschini-perenis-na-zavtra-slukhannya-schodo-o-yefremova

Суд на Луганщині переніс на завтра слухання у справі О.Єфремова

 • 9072 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Старобільський міськрайонний суд Луганської області переніс розгляд по суті кримінального провадження щодо екс-керівника фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова на 14 березня, передає кореспондент УНН.

"Суд порадившись на місці ухвалив відкласти розгляд справи до завтра до 10 години. Суд також просить колег адвоката Лисака зв’язатись з ним, якщо він завтра не зможе з'явитись, то щоб він в письмовому вигляді чи електронною поштою він знайшов можливість передати свої письмові клопотання з приводу клопотання, яке заявлене прокурором по якому ви (адвокати – ред.) сьогодні висловлювались", - сказав головуючий суддя.

Як повідомляв УНН, раніше суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення про продовження строку тримання екс-керівника фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова до 28 квітня 2017 року.

Нагадаємо, ГПУ обвинувачує О.Єфремова у скоєнні низки злочинів, а саме вчинення державної зради (ч.1 ст.111 КК України), вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, вчинених особою, яка є представником влади, за попередньою змовою групою осіб, які призвели до тяжких наслідків (ч.3 ст.110 КК України), організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації “ЛНР” (ч.1 ст.258-3 КК України), організації захоплення будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади (Луганської обласної державної адміністрації) (ч.3 ст.27, ст.341 КК України) та пособництві в захопленні будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади, УСБУ в Луганській (ч.5 ст.27, ст.341 КК України).

Українські Національні Новини

Політика