ukenru
sud-areshtuvav-cholovika-yakiy-pobiv-didusya-i-dvorichnu-ditinu-v-kiyevi

Суд арештував чоловіка, який побив дідуся і дворічну дитину в Києві

 • 12141 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. За клопотанням Київської місцевої прокуратури №8 чоловіку, який вчиняв хуліганські дії та з кулаками напав на 76-річного дідуся та дворічного хлопчика, обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Таке рішення ухвалив Святошинський районний суд м. Києва, передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.

За даними столичної прокуратури, 38-річному чоловіку інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 296 (хуліганство, пов’язане з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії) та ч. 2 ст.186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого). Санкції цих статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Нагадаємо, 10 липня у Києві зловмисник вдарив дідуся, забрав його візок, пошкодив ним автомобіль і вдарив хлопчика, який пробігав поруч. Дитину та правопорушника, який, імовірно, перебував під дією препаратів, доставили в лікарню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП