ssha-vyvchaiut-stratehiiu-zsu-v-kurskii-oblasti-i-plany-shchodo-bufernoi-zony

США вивчають стратегію ЗСУ в курській області і плани щодо "буферної зони"

 • 15134 переглядiв

Пентагон збирає інформацію про плани України щодо операції в курській області та плани створення "буферної зони" на території рф.

США аналізують стратегію України щодо операції в курській області та плани створення "буферної зони" на території рф. Про це повідомляє Pentagon, передає УНН.

Деталі

22 серпня під час брифінгу заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх заявила, що США ще не мають чіткої оцінки наступальних дій ЗСУ в курській області через недостатню інформацію. Вона вказала, що Пентагон наразі намагається зрозуміти, які заявлені цілі України, зокрема створення "буферної зони", співвідносяться з її загальною стратегічною метою.

Коли йдеться про курську область, ми маємо розуміння того, що сказав президент Зеленський – що вони хочуть створити буферну зону. Ми все ще працюємо з Україною, щоб з'ясувати, як це вписується в її стратегічні цілі на полі бою

- поінформувала Сабріна Сінгх.

Попри ці невизначеності, представниця Пентагону підтвердила постійну підтримку Сполучених Штатів Україні.

Ми й надалі надаватимемо пакети допомоги. Я не можу оголосити про це сьогодні, але ми продовжуватимемо підтримувати Україну в її боротьбі і в усьому, що їй потрібно для досягнення успіху

- додала Сабріна Сінгх.

Пентагон: США обговорюють з Україною довгострокові цілі операції у курській області21.08.24, 03:37

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Сумах прогриміли вибухи

     • 16103 переглядiв

    У Харкові стався вибух

     • 18010 переглядiв