ukenru
ssha-vydaly-rosii-obvynuvachenoho-u-vykradenni-ta-pobytti-donky

США видали Росії обвинуваченого у викраденні та побитті доньки

 • 31531 переглядiв

Олексій Смирнов, обвинувачений у викраденні та жорстокому поводженні з малолітньою донькою протягом шести місяців у 2019 році, був екстрадований зі США до Росії 28 березня.

США видали Росії Олексія Смирнова, якого звинувачують у викраденні своєї малолітньої доньки у 2019 році та жорстокому поводженні з нею протягом півроку. Про це повідомили у ТАРС з посиланням на пресцентрі МВС РФ. За їхніми даними, чоловік, який перебував у міжнародному розшуку, був доставлений до Москви, 28 березня, передає УНН.

Деталі

Сьогодні в результаті успішно проведеного комплексу оперативних заходів співробітниками НЦБ Інтерполу МВС Росії до Москви доставлено Олексія Смирнова, який перебував у міжнародному розшуку за звинуваченням у катуванні неповнолітньої дочки

заявили в МВС РФ

У серпні 2019 року Олексій Смирнов, який мешкав у Хабаровській області, забрав доньку на урок малювання, але не повернувся. Пізніше з'ясувалося, що він вивіз її до Південної Кореї, не попередивши матір дитини, її колишню дружину Олесю Смирнову. Звідти він приїхав до США. У лютому 2020 року за сприяння влади Хабаровської області дитину повернули до Росії. За даними МВС, за ці півроку Олексій Смирнов систематично бив, ображав і принижував дочку.

Британський суд відклав екстрадицію засновника WikiLeaks Ассанжа до США26.03.24, 16:16 • [views_0]

Лілія Подоляк

Суспільство