sprava-sheremeta-prikhilniki-antonenka-vlashtuvali-shtovkhaninu-iz-silovikami

Справа Шеремета: прихильники Антоненка влаштували штовханину із силовиками

 • 12423 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Київський апеляційний суд розглядав апеляційну скаргу адвокатів ветерана АТО та музиканта Андрія Riffmaster Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета і відхилив апеляцію. Після оголошення рішення прихильники Антоненка влаштували під судом штовханину, передає кореспондент УНН.

Так, Апеляційний суд Києва відхилив апеляцію захисників Андрія Антоненка і залишив його під вартою. Цим часом під стінами суду зібралися прихильники Антоненка, між ними та силовиками почалися сутички. Активісти почали зупиняти рух машини і блокувати автозак, який вивозив підозрюваного. Тому силовики жорстко розганяли людей, відбулася штовханина.

Як повідомляв УНН раніше, Київський апеляційний суд 6 жовтня залишив без задоволення апеляційну скаргу адвокатів ветерана АТО та музиканта Андрія Riffmaster Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, на рішення про продовження тримання під вартою.

Як повідомлялося, 20 липня 2016 року, близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві. У результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Торік правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

У травні цього року досудове розслідування у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета завершили.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Спалах COVID-19 у ВР: 22 нардепи на лікарняному

     • 15185 переглядiв

    Справа Шеремета: суд залишив Антоненка під вартою

     • 12058 переглядiв