ukenru
sprava-sheremeta-pid-sudom-vinikli-sutichki

Справа Шеремета: під судом виникли сутички

 • 13889 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжні заходи ветерану АТО та музиканту Андрію Riffmaster Антоненку, дитячому хірургу Юлії Кузьменко та військовій медсестрі Яні Дугарь, яких обвинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Після оголошення рішення між прихильниками підозрюваних та силовиками виникли сутички, передає кореспондент УНН.

Так, між прихильниками підозрюваних та силовиками під судом виникли сутички. Є постраждалий - літній чоловік, який надихався димом від шашок. Йому лікарі надали медичну допомогу та відправили до лікарні на кареті "швидкої". Також чути вибухи петард.

Працівники Нацгвардії намагалися випустити з суду машину з конвоїрами та Андрієм Антоненком. На підтримку підозрюваних прийшло 200-300 людей. Щонайменше одного чоловіка поліція затримала.

Нагадаємо, суд залишив одного з підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка під вартою.

Як повідомляв УНН раніше, Київський апеляційний суд 6 жовтня залишив без задоволення апеляційну скаргу адвокатів ветерана АТО та музиканта Андрія Riffmaster Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, на рішення про продовження тримання під вартою.

Як повідомлялося, 20 липня 2016 року, близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві. У результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Торік правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

У травні цього року досудове розслідування у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета завершили.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП