sotsmerezha-x-planuie-intehruvaty-shi-grok

Соцмережа X планує інтегрувати ШІ Grok

 • 20635 переглядiв

Соціальна мережа X Ілона Маска вивчає способи інтеграції ШІ Grok від xAI, включаючи функції запиту інформації про акаунти Grok, виділення тексту для аналізу та доступу до чат-бота Grok через спливаюче вікно.

Ілон Маск досліджує нові способи впровадження штучного інтелекту Grok від xAI у соціальну мережу X. Пише УНН з посиланням на Techcrunch.

За інформацією, яку оприлюднив незалежний дослідник додатків Німа Овджі, X розробляє нові функції, які дозволяють запитувати в Grok інформацію про облікові записи, виділяти текст у додатку для аналізу, а також доступ до чат-бота Grok через випливаюче вікно на екрані, не перериваючи інші активності в X.

Овджі підтвердив, що ці функції ще не доступні для широкого кола користувачів, як він вважає на підставі інформації від TechCrunch.

Використання Grok через випливаюче вікно нагадує практики компаній на кшталт Google та Microsoft, які використовують чат-боти у своїх додатках для підвищення продуктивності, роблячи доступ до штучного інтелекту зручним через бічну панель. Це може сприяти частішій взаємодії користувачів з Grok під час різних діяльностей в додатку, таких як публікація або перегляд новинної стрічки.

Крім того, однією з нових розробок є можливість дізнатися більше про обліковий запис на X за допомогою спеціальної кнопки, хоча деталі того, що буде включено в цю інформацію, поки що невідомі.

Нагадаємо

На платформі соціальних мереж "Х" Ілона Маска буде видалено публічні лайки, щоб користувачі могли спокійно ставити лайки "гострим" постам.

Ірина Колеснік

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Соцмережа X планує інтегрувати ШІ Grok

     • 20635 переглядiв

    Новий штамп мавпячої віспи “mpox” поширюється в Конго

     • 19268 переглядiв

    Майже без опадів і тепло до +38: погода на 8 липня

     • 20295 переглядiв