sili-oboroni-za-dobu-prosunulis-do-1-4-km-na-berdyanskomu-napryamku-shershen

Сили оборони за добу просунулись до 1,4 км на Бердянському напрямку - Шершень

 • 133984 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. На Бердянському напрямку Українські військові мали частковий успіх та просунулись у глибину противника від 350 метрів до 1,4 кілометри. Про це заявив у понеділок речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони України Таврійського напрямку майор Валерій Шершень, пише УНН.

Цитата

“У ході наступальної операції угрупованнування “Тарвія “ на Бердянському напрямку наші підрозділи мали частковий успіх та просунулись у глибину противника від 350 метрів до 1,4 кілометра. Тривають запеклі бої за Старомайорське”, - зазначив Шершень.

За його словами, частина бойових підрозділів закріплюється на зайнятих рубежах. Також штурмові загони здійснюють заходи щодо розмінування.

Головні зусилля противник зосереджує на запобіганні просуванню ЗСУ, окупанти зробили невдалу спробу повернути втрачену позицію в околицях Приютного. Ворог завдав авіаударів по населених пунктах Мала Токмачка, Оріхів, Нова Данилівка.

“За минулу добу у Донецькій області відбулося 285 обстрілів позицій Сил оборони. Найбільше ворог, 13 разів, атакував на Мар’їнському напрямку”, - зазначив майор.

За останню добу втрати ворога склали: вбитими 63 окупанти, поранено – 110, взято в полон чотири окупанти.

За словами речника, за минулу добу на Таврійському напрямку було знищено 20 одиниць озброєння та військової техніки противника: танк 5 ББМ, 4 гаубиці 2-65 "Мста-Б", 2 гармати 2-36 "Гіацинт-Б", автомобільну техніку та три склади боєприпасів ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Основним напрямком наступу ворога залишається Схід: Маляр розповіла про ситуацію

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі скасували екстрені відключення світла

     • 1598626 переглядiв