ukenru
shakhtar-zdobuv-gostoviy-vigrash-nad-volfsburgom-v-lizi-yevropi

"Шахтар" здобув гостьовий виграш над "Вольфсбургом" в Лізі Європи

 • 15616 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. ФК "Вольфсбург" на "Фольксваген-арені" прийняв донецький "Шахтар" у першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА, передає кореспондент УНН.

Простріл Ісмаїлі завершився відскоком м'яча від центрбека Брукса до Жуніора Мораеса, і форвард "гірників" ударом головою змінив цифри на табло на 17 хвилині. Згодом "Шахтар" втратив чудову нагоду подвоїти перевагу – Віктор Коваленко не забив з пенальті. Український колектив до перерви продовжував проявляти себе гостріше та створював моменти біля чужих воріт, проте на заключних хвилинах отримав пенальті у власну рамку через гру рукою Матвієнка. Однак Вегхорст послизнувся при ударі та м'яч полетів вище воріт.

В дебюті другої половини високорослий оборонець Брукс ударом після подачі з кутового вирівняв становище на полі. Хвилин 20 німці контролювали перебіг подій, але далі стався штрафний в бік "Вольфсбурга". Алан Патрік закрутив м'яч під поперечину і воротар німців перевів ігровий снаряд у поперечину, м'яч у сітку головою додав Маркос Антоніо – 1:2.

Додамо, що гра у відповідь у Харкові запланована на 19 березня, якщо УЄФА не змінить рішення у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Українські Національні Новини

Спорт