ukenru
sered-boyovikiv-zrostaye-kilkist-infektsiynikh-khvorob-rozvidka

Серед бойовиків зростає кількість інфекційних хвороб - розвідка

 • 11878 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. За інформацією розвідки Об’єднаних сил, командування бойовиків намагається приховати поширення інфекційних хвороб серед особового складу. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Максим Праута з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони, передає УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ намагається приховати масштаби поширення інфекційних хвороб серед особового складу з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - розповів Праута.

Так, кількість інфекційних захворювань зростає у тому числі через те, що завезені з території РФ медикаменти є простроченими і непридатними для використання.

Зазначена проблема минулого тижня обговорювалась як найбільш гостра під час навчально-методичного збору з начальниками медичних служб окупантів.

"Залучені до участі у заході представники керівництва військово-медичної служби ЗС РФ рекомендували колегам без зайвого афішування шукати можливість лікувати військовослужбовців у цивільних медичних закладах за місцями дислокації підрозділів", - підсумував речник Міноборони.

Нагадаємо, бойовики посилюють передові підрозділи за допомогою військовослужбовців РФ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП