ukenru
sap-podala-apelyatsiyu-na-rishennya-sudu-vidpustiti-slugu-narodu-kuzminikh-pid-zastavu

САП подала апеляцію на рішення суду відпустити "слугу народу" Кузьміних під заставу

 • 115367 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала апеляційну скаргу на рішення Вищого антикорупційного суду про застосування до нардепа від "Слуги народу" Сергія Кузьміних запобіжного заходу у вигляді застави близько 50 тис грн. Про це журналісту УНН повідомила речниця САП Ольга Постолюк.

Цитата

"САП подала апеляційну скаргу на рішення суду про застосування до народного депутата запобіжного заходу у вигляді застави у близько 50 тис грн", - сказала Постолюк.

Деталі

Ареляційна скарга подана до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

За словами Постолюк, прокуратура наполягає на запобіжному заході у вигляді тримання під вартою на 60 діб із можливістю внесення застави у розмірі 49 620 гривень.

Доповнення

Вищий антикорупційний суд відпустив під заставу у близько 50 тис грн народного депутата від "Слуги народу" Сергія Кузьміних.

Сергія Кузьміних викрили на “гарячому” під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 558 тис грн.

Спійманий на хабарі “слуга” Кузьміних проігнорував три повістки до НАБУ та САП. Його адвокат повідомила детективам, що депутат нібито перебуває в лікарні, проте назву закладу не вказали.

НАБУ оголосило Кузьміних у розшук. 7 лютого його затримали і призначили засідання у суді з обрання йому запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП