rosiiany-vypustyly-15-tysiach-snariadiv-za-mynulyi-rik-po-prykordonnykh-hromadakh-chernihivshchyny-zelenskyi

росіяни випустили 15 тисяч снарядів за минулий рік по прикордонних громадах Чернігівщини - Зеленський

 • 31765 переглядiв

росіяни випустили 15 тисяч снарядів по прикордонних населених пунктах Чернігівської області за минулий рік, піддаючи 15 тисяч жителів постійним нападам і терору, заявив президент Зеленський під час свого візиту для інспекції фортифікаційних споруд та оборонних зусиль в регіоні.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський відвідав Чернігівщину, де перевірив будівництво фортифікацій та заслухав доповіді військового та безпекового керівництва області щодо питання оборони, знищення російських ДРГ, протидії обстрілам по прикордонню, куди за минулий рік випущено 15 тис. снарядів.

Про це Зеленський заявив у своєму зверненні, передає УНН.

Деталі

Я дякую всім, хто залучений у регіоні до будівництва фортифікацій: Чернігівщина працює згідно з графіком. Заслухав доповіді військового та безпекового керівництва області – питання оборони, знищення російських ДРГ, протидія обстрілам. В усіх прикордонних районах проблематика однакова. Постійні російські знущання – обстріли, терор. На 15 тисяч мешканців прикордонних громад Чернігівщини, які зазнають постійних таких ударів із росії, терористи випустили 15 тисяч снарядів за минулий рік. Не жаліють

- сказав Зеленський.

Він наголосив, що росіяни намагаються дістати буквально кожну людину та знищити життя у прикордонних районах.

І кожен, хто захищає наших людей, усі наші громади, усю нашу Україну, кожен у світі, хто допомагає Україні, – справжній оборонець життя. Я вдячний усім

- додав Зеленський. 

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський проінспектував будівництво фортифікаційних споруд на Чернігівщині, наголосивши на важливості вчасного та надійного виконання робіт. 

Популярні

Новини по темі