rosiiany-vdaryly-po-obiektu-krytychnoi-infrastruktury-na-khersonshchyni-za-dobu-7-poranenykh

На Херсонщині росіяни вдарили по об'єкту критичної інфраструктури, за добу 7 поранених

 • 23171 переглядiв

У Херсонській області російські війська обстріляли та завдали авіаударів по численних населених пунктах, пошкодивши критично важливу інфраструктуру, житлові квартали та транспортні засоби, внаслідок чого 7 людей отримали поранення.

У Херсонській області російські війська минулої доби обстріляли та завдали авіаударів по численних населених пунктах, поціливши в об'єкт критичної інфраструктури, житлові квартали та транспортні засоби, внаслідок чого 7 людей отримали поранення, повідомив у п'ятницю голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Через російську агресію 7 людей дістали поранення

- написав Прокудін у Telegram.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Кізомис, Садове, Антонівка, Станіслав, Придніпровське, Томина Балка, Гончарне, Дніпровське, Первомайське, Чорнобаївка, Токарівка, Берислав, Гаврилівка, Тягинка, Дудчани, Хрещенівка, Осокорівка, Львове та місто Херсон.

"російські військові поцілили в об'єкт критичної інфраструктури, газопровід, фермерське та комунальне підприємства; житлові квартали населених пунктів області, зокрема в 2 багатоповерхівки та 10 приватних будинків", - повідомив голова ОВА. Пошкоджено, з його слів, гаражні приміщення, приватні автомобілі, а також службове авто рятувальників.

Окупанти атакували FPV-дроном точку видачі гумдопомоги на Херсонщині: постраждали дві волонтерки11.07.24, 17:12

Популярні

Новини по темі

Російський безпілотник збили вранці на Дніпропетровщині

 • 20430 переглядiв