rosiiany-vdaryly-po-kharkivshchyni-travmovano-dvokh-tsyvilnykh-zafiksovani-ruinuvannia-ta-pozhezhi

росіяни вдарили по Харківщині: травмовано двох цивільних, зафіксовані руйнування та пожежі

 • 29473 переглядiв

Внаслідок ворожих атак на Харківщині зруйновано промислову будівлю, пошкоджено автомобілі та житловий будинок. У селі Лісне травмовано двох працівників конюшні, відкрито кримінальні провадження.

Через ворожі  атаки на Харківщині було зруйновано промислову будівлю, пошкоджено автомобілі, виникла пожежа в житловому будинку. У селі Лісне травмовано двох працівників конюшні. Про це повідомляє Поліція Харківської області, передає УНН.

Деталі

Сьогодні Харківщина зазнала серії атак з боку окупаційних військ, внаслідок яких постраждали цивільні особи. Близько 5:15 терористи завдали ударів по Харкову, що спричинило руйнування промислової будівлі та пошкодження автомобілів.

Також було зафіксовано влучання у житловий будинок у Немишлянському районі міста, внаслідок чого сталася пожежа. Пошкоджені нежитлова будівля та щонайменше 5 автомобілів.

Окремо атака велася по селу Лісне Малоданилівської громади, де було пошкоджено дерев’яну конюшню. У цьому випадку травми отримали двоє працівників конюшні.

На місця подій оперативно виїхали слідчо-оперативні групи, спеціалісти з вибухонебезпечного управління, рятувальники та медики для надання допомоги та документування наслідків атак.

За фактами порушення законів та звичаїв війни відкриті кримінальні провадження відповідно до статті 438 Кримінального кодексу України.

Харків під ворожим обстрілом: загинув один цивільний, зайнялася пожежа в приватному секторі24.07.24, 06:20

Юлія Котвицька

Війна

Популярні

Новини по темі

ЗСУ: За добу окупанти втратили 1140 військових та 14 танків

 • 30196 переглядiв

Терористи атакували Харківщину: поранено цивільного

 • 34464 переглядiв