rosiiany-pohrozhuiut-fermeram-na-tot-shtrafamy-za-znyzhennia-urozhainosti-tsentr-sprotyvu

росіяни погрожують фермерам на ТОТ штрафами за зниження урожайності - Центр спротиву

 • 39310 переглядiв

На окупованих територіях знизилась урожайність через підрив Каховської ГЕС. Росіяни змушують фермерів продавати зерно за фіксованою ціною та штрафують за низькі показники, зменшуючи закупівельну ціну.

На окупованих територіях цього року знизився рівень урожайності через відсутність води в результаті підриву росіянами дамби Каховської ГЕС. Проте росіян це не зупиняє від ідеї штрафувати аграріїв за зниження урожайності. Про це заявили у Центрі національного спротиву України, передає УНН.

На тимчасово окупованих територіях цього року знизився рівень урожайності через відсутність води в результаті підриву росіянами дамби Каховської ГЕС. Проте ворога це не зупиняє від ідеї штрафувати аграріїв за зниження урожайності. Йдеться про санкції у вигляді зменшення закупівельної ціни на врожай

 - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на ТОТ окупанти змушують  всіх фермерів продавати зерно "державному оператору" за фіксованою ціною, який далі перепродає його вже за ринковими цінами й різниця осідає в руках окупантів.

Проте за низькі показники врожайності ціна продажу зерна для аграрія може ще зменшитись. Це і є механізм контролю галузі окупаційною адміністрацією

- інформує Центр спротиву.

Доповнення

В травні Центр спротиву повідомляв, що фермери на загарбаних територіях Херсонщини повинні сплачувати колаборантам 10-15% від заробітку, щоб продати свій врожай.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі