rosiiany-obstrilialy-riatuvalnykiv-pid-chas-hasinnia-pozhezhi-na-sumshchyni

росіяни обстріляли рятувальників під час гасіння пожежі на Сумщині

 • 33310 переглядiв

У Сумському районі російські війська вдарили по рятувальниках ДСНС, які гасили пожежу після попереднього обстрілу. Незважаючи на повторні атаки, рятувальники змогли загасити пожежі в житловому секторі та на об'єктах інфраструктури.

У Сумському районі росіяни вдарили по рятувальникам, які гасили пожежу після попереднього обстрілу. Про це повідомляє ДСНС України, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що на Сумщині ДСНС ліквідувало 5 пожеж, що виникли через ворожі обстріли. При цьому горіло, як у  житловому секторі так і на об’єктах інфраструктури.

Зокрема, у Сумському районі виникла пожежа в оселі мирних громадян. У момент, коли фахівці ДСНС локалізували загорання, відвернувши небезпеку від сусіднього будинку, розпочався повторний обстріл

- йдеться в повідомленні.

 Уточнюється, що рятувальники заховалися у безпечному місці, після чого ліквідували пожежу.

Пізніше, у тому ж населеному пункті, через ворожий удар виникла ще одна пожежа у житловому секторі. Попри значну площу, її було ліквідовано. Надзвичайники не допустили розповсюдження вогню на будинок, що знаходився поряд з осередком горіння.

Нагадаємо

росіяни вдарили по об'єктах критичної інфраструктури Шосткинського району. За добу здійснено 20 обстрілів прикордонних територій Сумської області, зафіксовано 44 вибухи в шести громадах.

Зеленський про захист від КАБів: це реально, якщо знищувати російську військову авіацію там, де вона є. 21.07.24, 11:43

Популярні

Новини по темі

Графіки відключень скасовані з 12:00 до 15:00 – ДТЕК

 • 17479 переглядiв

Окупанти атакували дроном чоловіка на Херсонщині

 • 30699 переглядiв