rosiiany-na-pivdni-vdaiutsia-do-taktyky-atak-malymy-hrupamy-ne-vykorystovuiuchy-vazhku-bronetekhniku-lykhovii

росіяни на півдні вдаються до тактики атак малими групами, не використовуючи важку бронетехніку - Лиховій

 • 40969 переглядiв

Російські війська продовжують атакувати позиції ЗСУ на півдні України малими піхотними групами без важкої техніки. За добу окупанти втратили 48 одиниць техніки, 99 осіб та 3 осіб потрапили у полон.

Російські війська продовжують спроби атакувати малими піхотними групами позиції Сил оборони на півдні України. Окупанти атакують силами 2-1 відділення, це групи чисельністю від 2-3 осіб до 10-12 без використання важкої бронетехніки, і часом - без жодної техніки, окрім хіба що мотоциклів. Про це розповів речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону в суботу, передає УНН.

Деталі

"росіяни продовжують свої спроби атакувати малими піхотними групами. Силами 2-1 відділення, це групи чисельністю від 2-3 осіб до 10-12 без використання важкої бронетехніки, і часом - без жодної техніки, окрім хіба що мотоциклів. Зокрема, коли я говорю, що вони активізувалися останнім часом в районі Малої Токмачки та Новоандріївки, то саме там вони намагаються використовувати мотоцикли для швидкого транспортування до переднього краю атаки, чи до інших позицій. І ці мотоцикли знищуються, або пошкоджуються. Зокрема, за позаминулу добу було знищено 4 мотоцикли, а за минулу добу - один мотоцикл", - сказав Лиховій.

Він додав, що минулої доби окупанти на півдні втратили 48 одиниць озброєння та військової техніки, серед них - 2 РСЗВ БМ-21 "Град", САУ 2с9 "Нова", протитанкова гармата М-12 "Рапіра", МТ-ЛБ.

Також Силам оборони вдалося знищити 99 осіб і трьох взяти у полон.

Нагадаємо

На передовій зафіксовано 135 бойових зіткнень.

Популярні

Новини по темі