rosiia-rozghorne-zrk-pantsyr-dlia-zakhystu-naftohazovykh-obiektiv

росія розгорне ЗРК "Панцир" для захисту нафтогазових об'єктів

 • 21030 переглядiв

росія планує захистити свої нафтогазові об'єкти системами ППО "Панцир".

У росії заявили, що будуть захищати свої нафтогазові об'єкти за допомогою зенітно-ракетних комплексів "Панцир". Плани із захисту об'єктів оприлюднив директор департаменту розвитку газової промисловості міненерго рф артем верхов, передає УНН із посиланням на Reuters. 

"Ми спільно працюємо, зокрема з колегами з національної гвардії росії, щодо прикриття об'єктів, щодо встановлення, відповідно, систем захисту, таких як "Панцир", - заявив верхов. 

Доповнення 

З початку року Україна посилила атаки на російську нафтову інфраструктуру, вразивши низку великих нафтопереробних заводів.  За підрахунками Reuters, у першому кварталі російські нафтопереробні потужності, зупинені внаслідок атак українських безпілотників, становили близько 4,6 млн тонн (370 500 барелів на день), або приблизно 7 % від загального обсягу.

Додамо 

Як пише Bloomberg, починаючи з 12 березня хвиля направлених ударів пошкодила три важливі нафтопереробні заводи рф. Удари БпЛА в російських регіонах за два дні торкнулися 12% нафтопереробних потужностей рф. 

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росія розгорне ЗРК "Панцир" для захисту нафтогазових об'єктів

     • 21030 переглядiв

    Кулеба: шокує, що рішення про допомогу від США ще не ухвалене

     • 24817 переглядiв