robimo-vse-schob-strimati-vorozhi-ataki-zelenskiy

Робимо все, щоб стримати ворожі атаки – Зеленський

 • 353906 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців наприкінці 363-го дня повномасштабного вторгнення, повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Telegram Офісу Президента.

Цитата

"Робимо все, щоб стримати там ворожі атаки – постійні інтенсивні штурми, яких Росія не припиняє, хоча і зазнає там шалених втрат", - повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Доповнення

До цього, Володимир Зеленський повідомив у своєму зверненні про те, що "Головнокомандувач Залужний доповів щодо загальної фронтової ситуації та ворожих ракетних ударів по наших позиціях. Звичайно, особливі емоції викликають доповіді щодо Донеччини, Луганщини".

Він повідомив, що робиться все аби "стримати там ворожі атаки – постійні інтенсивні штурми, яких Росія не припиняє, хоча і зазнає там шалених втрат".

"Генерал Сирський доповів по Бахмутському та Лиманському напрямках. Жорстокі бої. Принципові бої. Робимо все, щоб підтримати наших хлопців. Генерал Тарнавський доповів щодо боїв на Авдіївському й інших напрямках", - зазначив Зеленський.

Президент України також додав: "Окупанти застосовують там увесь спектр зброї проти наших хлопців, включно навіть зі сльозогінними гранатами. Але дуже важливо, попри весь тиск на наші сили, що лінія фронту змін не зазнала".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Робимо все, щоб стримати ворожі атаки – Зеленський

     • 353906 переглядiв

    У Севастополі погіршилась криміногенна ситуація - Генштаб

     • 442612 переглядiв

    Потужний циклон Freddy вдарив по Мадагаскару, є перша жертва

     • 425512 переглядiв

    Італія надасть Україні три системи ППО - Мелоні

     • 431945 переглядiв