rizkykh-zmin-v-kharakteri-dii-ta-kilkosti-viisk-protyvnyka-ne-vidbuvaietsia-lykhovii

Різких змін в характері дій та кількості військ противника не відбувається – Лиховій

 • 22671 переглядiв

На Оріхівському напрямку українські сили відбили 7 ворожих штурмів без втрат позицій. Ворог атакує малими піхотними групами без бронетехніки, різких змін у характері дій та кількості військ не спостерігається.

На Оріхівському напрямку за минулу добу українські сили успішно відбили 7 ворожих штурмів, з яких п’ять сталися саме там. Втрати позицій немає, а ворог атакує малими піхотними групами без бронетехніки.

Про це розповів речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає УНН.

Різких змін в характері дій, у кількості військ противника та складів за цей час не відбулось. Ознак формувань наступального угруповання росіян не виявлено

- каже Лиховій.

За його словами, за минулу добу було відбито 7 ворожих штурмів, а 5 з них відбувались на Оріхівському напрямку.

"Втрат наших позицій немає, відповідно противник успіху також немає. Ворог намагається проводити атакувальні дії малими піхотними групами, чисельністю до одного відділення без використання бронетехніки", - каже Лиховій.

Він зазначив, що Гуляйпільський напрямок залишається доволі спокійна стабільна обстановка, ворог там більше не наступає.

За минулу добу, втрати росіян в у нашій операційній зоні становить 80 осіб, з яких 37 вбитих та 47 поранених. Станом на сьогоднішній ранок армія росіян "прорідилась" на 25 особин, з них 14 вбитих, 9 поранених і 2 здались у полон. Взагалі з початку місяця в полон потрапило 6 росіян і усі на Оріхівському напрямку

- додав Лиховій.

Нагадаємо

Речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій заявив, що в росіян не вистачає ресурсів вести ефективний, масштабний наступ на південному напрямку.

Ірина Колеснік

Війна

Популярні

Новини по темі

Мітинг під ТЦК у Ковелі: відкрили два провадження

 • 9724 переглядiв