rishi-sunak-pidtrymav-keit-middlton-pislia-zaiavy-pro-borotbu-z-rakom

Ріші Сунак підтримав Кейт Міддлтон після заяви про боротьбу з раком

 • 38496 переглядiв

Прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак висловив підтримку Кейт Міддлтон, принцесі Уельській, після того, як вона оголосила про свій діагноз раку і проходження курсу хіміотерапії, побажавши їй повного і швидкого одужання.

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак випустив заяву, в якій висловив підтримку Кейт Міддлтон. Воно опубліковане в його акаунті в соцмережі X, передає УНН.

Деталі

Раніше принцеса Уельська повідомила, що у неї діагностовано рак. На даний момент вона проходить курс хіміотерапії.

Сунак заявив, що в цей важкий час його думки з принцесою та принцом Уельськими, їхніми дітьми та британською королівською родиною загалом. Він зазначив, що Її Високість продемонструвала величезну хоробрість, зробивши таку заяву. Він висловив упевненість, що в період одужання принцесу підтримуватиме вся країна.

За словами прем'єра, минулого тижня дружина спадкоємця престолу стала об'єктом пильної уваги та несправедливого ставлення з боку деяких ЗМІ по всьому світу, а також соціальних мереж .

"Коли йдеться про здоров'я, їй, як і решті, має бути надано особистий простір, щоб вона могла зосередитися на своєму лікуванні і бути з сім'єю, що любить. Я знаю, що говорю це від імені всієї країни — бажаю їй повного і якнайшвидшого одужання і з нетерпінням чекаю на її повернення до ладу, коли вона буде готова

підсумував прем'єр-міністр.

Популярні

Новини по темі

Британія надасть Україні новий пакет військової допомоги

 • 37039 переглядiв

Вчені виявили в Антарктиці рідкісну морську лілію

 • 39007 переглядiв

У Харкові пролунали три вибухи, місто під атакою "шахедів"

 • 38987 переглядiв

У Харкові і Херсоні пролунали вибухи

 • 40138 переглядiв