rf-planuie-perekynuty-viiskovykh-z-krasnoiarska-na-oboronu-kurskoi-oblasti-atesh

рф планує перекинути військових з красноярська на оборону курської області - "АТЕШ"

 • 32691 переглядiв

Рух "АТЕШ" розвідав військову частину росгвардії в Красноярську, яка направляє бійців у Курську область. Виявлено, що особовий склад готовий до саботажу через погане ставлення та відсутність належних виплат.

Партизанам вдалось розвідати військову частину росгвардії в красноярську, бійців якої направляють у курську область. Про це розповів підпільний проукраїнський рух "АТЕШ", передає УНН.

Деталі

Наш агент вивчив графіки чергувань та маршрути патрулів на території частини. У розмові з черговим КПП з'ясувалося, що особовий склад направляють у Курську область, хоча за документами вони вважаються задіяними для охорони порядку в Сибірському військовому окрузі

- розповіли в "АТЕШ". 

Партизани з'ясували, що бійців готують до бойових дій, за які вони не одержують належних виплат. З огляду на це та вкрай погане ставлення до них, особовий склад готовий до саботажу наказів командирів.

В "АТЕШ" додають, що частину інформацію, яку вони отримали, вони не публікуватимуть - всі дані передали Силам оборони України.

Нагадаємо

Журналісти The Wall Street Journal стверджують, що аби зупинити наступ України у курській області рф доведеться перекинути до регіону щонайменше 20 тисяч військових. 

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Disney відмінив приквел "Зоряних воєн" "Аколіт"

     • 79982 переглядiв