ukenru
reper-face-vimusheno-zalishiv-rosiyu-zmi

Репер Face вимушено залишив Росію – ЗМІ

 • 32911 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Реп-виконавець Face вимушено залишив Росію. Про це російським ЗМІ повідомила його тітка, заступник голови громадської палати Башкирії Крістіна Недорезова. Хто саме його змусив поїхати і у зв'язку із чим – Недорезова не уточнила, передає УНН.

Цитата

"На жаль, Ваня більше не живе в Росії. Він дуже любить Росію і хоче жити тут. Його змусили покинути країну", — написала вона у Facebook, проте пізніше видалила свої коментарі.

Вона не вказала, в яку країну переїхав Face.

Додамо

У вересні минулого року російський репер Face (справжнє ім'я – Іван Дремін) заявив про скасування гастрольного туру через погрози влади організаторам концертів. За словами музиканта, в Красноярську концерт був скасований волею адміністрації міста, в Новосибірську - після дзвінка з регіонального міністерства культури, омським і нижегородським організаторам дзвонили з ФСБ, казанським - з апарату президента Татарстану.

Face пов'язав скасування концертів зі своєю громадянською позицією. Музикант кілька разів публічно підтримував Олексія Навального, а у квітні минулого року брав участь у акції на його захист.

Українські Національні Новини

Новини Світу