ukenru
reidy-na-bielhorodsku-ta-kursku-oblasti-rdk-povidomyv-pro-novu-partiiu-polonenykh-iz-chysla-zs-rf

Рейди на бєлгородську та курську області: РДК повідомив про нову партію полонених із числа зс рф

 • 102691 переглядiв

Російський добровольчий корпус, який бере участь у рейдах на бєлгородську та курську області росії, відкинув заяви мо рф про відбиття рейду, повідомивши про захоплення чергової партії російських солдатів і нарахувавши 25 осіб.

"Російський добровольчий корпус", учасник рейду на бєлгородську та курську області рф, у суботу відкинув заяви міноборони росії про знищення добровольців та повідомив про взяття у полон чергової партії російських військових, пише УНН.

Деталі

"Усі заяви мо рф про знищення РДК у повному складі - чергова брехня. Обмежена військова операція у бєлгородській та курській областях триває і ось підтвердження - нова партія полонених із числа зс рф", - повідомили у РДК у Telegram, нарахувавши 25 людей і вкотре запросивши "губернатора гладкова на зустріч, щоб передати йому полонених".

Також там повідомили про опрацювання "бронегрупою РДК ворожих позицій в районі "АПП" грайворон із 30-мм гармати".

Доповнення

Неспокійно на території курської та бєлгородської області рф з 13 березня, коли російські добровольчі загони повідомили, що перетнули кордон з рф.

У РДК згодом повідомили, що їм вдалося просунувся на кілька десятків кілометрів вглиб території рф, а також взяти у полон російських військових.  

У ГУР 14 березня вказували, що на території курської та бєлгородської області рф, куди увійшли легіон "Свобода Росії", РДК та "Сибірській батальйон", ведуться активні бойові дії. 

Юлія Шрамко

Війна