ukenru
rakhunki-na-elektroenergiyu-dlya-nepobutovikh-spozhivachiv-budut-nizhchimi-gerus

Герус прогнозує зниження рахунків на електроенергію для непобутових споживачів

 • 15954 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Голова комітету енергетики та ЖКГ Верховної Ради, народний депутат від партії "Слуга народу" Андрій Герус заявив, що ціна електроенергії на "ринку на добу наперед" продовжує триматися нижче 1,4 грн. Про це він написав у Facebook, інформує УНН.

"Ціна електроенергії на "ринку на добу наперед" продовжує триматися нижче 1,4 грн. Вже скоро фінальні рахунки непобутових споживачів будуть нижчими. Особливо важливо це у частині водоканалів. Адже через здорожчання е/е у водоканалів накопичувалися борги, а у Лисичанську декілька днів водоканал навіть був відключений від електроенергії, мешканця міста залишалися без води", - написав Герус.

На думку голови комітету енергетики та ЖКГ Верховної Ради, знижені рахунки "для шкіл, лікарень, садочків, університетів, військових частин" означатимуть значну економію бюджетних коштів.

"Така ціна електроенергії дає підстави для стабільності тарифів на воду, цін на метро, тролейбус та всі інші товари. Економіка стає більш конкурентною", - підкреслив політик.

Як повідомлялося раніше, Герус заявив, що ціну на електроенергію цієї зими підвищувати не планують.

Українські Національні Новини

Економіка