ukenru
rada-zaslukhaye-zvit-golovi-antimonopolnogo-komitetu

Рада заслухає звіт голови Антимонопольного комітету

 • 8167 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Верховна Рада України ухвалила рішення про заслуховування звіту голови Антимонопольного комітету. Відповідне рішення підтримали 328 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

Проект постанови №2306 про заслуховування звіту голови Антимонопольного комітету України направлений на одержання повної та достовірної інформації щодо діяльності Антимонопольного комітету відповідно до покладених на нього повноважень щодо дотримання законодавства про захист економічної конкуренції.

На думку авторів проекту, ухвалення нормативного акту дозволить отримати повну і всебічну інформацію щодо дотримання законодавства про захист економічної конкуренції на ринках України, що своєю чергою дасть змогу за необхідності ухвалити рішення стабілізаційного характеру, спрямовані на покращення економічної ситуації держави.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що представник Президента у Верховній Раді України Андрій Герус разом з головою комітету з питань економічного розвитку Дмитром Наталухою зареєстрували проект Постанови №2306 про звіт у парламенті голови Антимонопольного комітету, якого не було з 1999 року.

Українські Національні Новини

Політика