rada-rozblokuvala-pidpisannya-zakonu-pro-perespryamuvannya-viyskovogo-pdfo-do-derzhbyudzhetu

Рада розблокувала підписання закону про переспрямування військового ПДФО до держбюджету

 • 17451 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Верховна Рада відхилила усі проекти постанов, які пропонували скасувати ухвалення парламентом законопроекту №10037, що передбачає переспрямування "військового" ПДФО з місцевих бюджетів до державного, повідомляється на сайті ВР, пише УНН.

Деталі

Ідеться про шість проектів постанов про скасування рішення парламенту від 8 листопада щодо ухвалення в другому читанні та в цілому законопроекту №10037. Усі шіхто не ухвалено, було відхилено та знято з розгляду 10 листопада, повідомляється на сайті парламенту.

Тож, тепер відкривається шлях для підписання законопроекту про переспрямування "військового" ПДФО з місцевих бюджетів до державного.

Нагадаємо

8 листопада законопроект №10037 щодо переспрямування так званого військового ПДФО з місцевих бюджетів у державний проголосовано Верховною Радою в цілому у повторному другому читанні.

Зі слів нардепа Ярослава Железняка, "ціна питання" в цьому і наступному році для загального Бюджету від законопроекту №10037 "становить: 214,7 млрд грн - на військові видатки".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Полтавщині депутат погрожував журналістці вбивством - поліція

     • 15970 переглядiв

    Компанія "Аврора" відкрила розподільчий центр у Львові

     • 17530 переглядiв