ukenru
putin-zvynuvatyv-radykalnykh-islamistiv-u-terakti-v-krokusi-ale-bez-natiaknuv-na-prychetnist-kyieva-ne-obiishlosia

путін звинуватив радикальних ісламістів у теракті в "Крокусі", але без натяків на "причетність" Києва не обійшлося

 • 31712 переглядiв

російський диктатор володимир путін заявив, що теракт у Крокус Сіті Холі здійснили радикальні ісламісти, натякаючи на можливу причетність до нього України, не надавши при цьому жодних доказів.

російський диктатор володимир путін зробив низку заяв щодо теракту в "Крокусі". Зокрема зауважив, що злочин було здійснено руками радикальних ісламістів, але без натяків на ймовірну причетність України не обійшлось, передає УНН із посиланням на росЗМІ.

путін провів нараду про заходи, вжиті після теракту в "Крокус Сіті Холлі". 

За його словами, "теракт у "Крокусі" було здійснено руками радикальних ісламістів".

22.03.24, 21:57 • [views_0]

"Росія знає, хто вчинив теракт у "Крокусі", але її цікавить, хто замовник. Має прояснити ще цілу низку питань, пов'язаних з участю ісламістів у підмосковному теракті... Теракт у "Крокусі" може бути ланкою у серії спроб тих, хто воює з РФ із 2014 року руками київського режиму", - додав російський диктатор.

22.03.24, 21:26 • [views_0]

Крім того, за словами путіна, "потрібно відповісти на запитання, чому терористи після скоєння злочину намагалися втекти в Україну і хто на них там чекав".

За словами путіна, "США різними каналами намагаються переконати всіх, що київського сліду в кривавому теракті в "Крокусі" нібито немає, що це заборонений ІДІЛ".

22.03.24, 21:39 • [views_0]

Додамо

У свою чергу голова ск рф олександр бастрикін повідомив, що слідство встановило повну хронологію подій навколо Крокус Сіті Хол. Терористи прибули до "Крокусу Сіті Хол" о 19:58, покинули будівлю о 20:11.

Затримані назвали замовників теракту. При собі у них виявили: два АК-74, понад 500 патронів, 28 магазинів та пляшки із залишками бензину.